marți, 9 septembrie 2014

Ma iubesti.

Ma iubesti. Ma iubesti cand ma trezesc dimineata si pasesc descult in binecuvantari noi, coplesita de bunatatile care s`au innoit pentru mine.
Ma iubesti cand ma privesc in oglinda, si dincolo de mine, stiu ca nu mai sunt eu, ci Tu traiesti in mine. Vad frumusetea ce o ridici din ruine, prin Credinta.  

 Ma iubesti  caci mergi cu mine si sunt incredintata ca Domnul este ca un viteaz in mijlocul meu care poate ajuta. Imi simt pasii calauziti, si Harul tau este peste mine. 
Ma iubesti cand nu`mi port singura bataliile sufletului meu, ci Domnul meu este un Soare si un Scut care poate ajuta. Razboinic viteaz, Tu imi duci luptele si inima`mi poate sta linistita. 
Ma iubesti cand imi stergi lacrimile, si gandul ca fiecare lacrima mi`e numarata imi atinteste ochii spre promisiuni minunate cu privire la mine. Imi ridici capul, privesc spre Cruce si privesc la dragostea Ta, si prin puterea Ta ma ridic din tarana. 
Ma iubesti cand in tacere, ma inveti sa iti caut glasul si bratul. Ma iubesti cand pierduta in labrintul vietii mele, prin emotii frante si dezamagiri imi trasezi o cale spre lumina. Ma iubesti in pustiul vietii mele cand ape mari navalesc in jurul meu, si Tu le linistesti. Ma iubesti prin ploaie, spalandu`mi inima de tot ce`o innegreste. Ma iubesti prin promisiunea Duhului Tau cel Sfant ce ma intareste, ma mangaie, ma musta, ma calauzeste. Ma iubesti pe mare stand la carma. 
Ma iubesti si atunci cand nu`Ti vad Cerul  amintindu`mi de bucuria partasiei cu Tine care mi`o aduceai . Ma iubesti cand Te caut in nestiire. Imi asculti rugaciunile, si ma scufunzi in iubire. 
 Cum as putea, oare, sa cuprind tot ce simt pentru Tine? Dorul meu se mareste si mi`e atat de dor de plinatate. 
Ma scutur de praf, si ma imbrac cu Lumina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Adunate din suflet..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena