joi, 18 aprilie 2013

Te cheama Bucuria...


Cand soare nu`i, si`ti simti sufletul sfasiat, cuprins de teama, te cheama BUCURIA!
Cand singur esti si noapte e in inima ta, cand esti secatuit si puterea ti’e pierduta, te cheama BUCURIA!  
Cand drumul ti’e inchis, speranta ti’e ascunsa, visul iti este daramat, te cheama BUCURIA!

Te striga Bucuria sa o ai in suflet, te striga imbratisarea Celui Sfant chiar daca nu o simti. Chiar daca nu Il vezi si zici ca e departe de tine, te striga`n suflet Salvatorul. Chiar daca ochii nu mai vad Cerul Senin, ci doar nori si ploaie, te striga Curcubeul! 
Te striga Biruinta, te striga Salvarea sa iti inalti glasul si sa`L lauzi stiind ca in mijlocul Laudei vei fi inaltat. In mijlocul prezentei Sfinte, orice teama fuge, orice lacrima e stearsa, orice durere e alinata.
 In prezenta Lui sufletul ti`e Acasa.
 In prezenta Lui e implinit dorul din sufletul tau.
Stiu ca puterea ti`e secatuita, dar striga bucuria sa iti vina in suflet. Iata ca e la poarta sufletului tau gata sa reverse indurare si inviorare… Gata sa te inunde. El a promis ca vine in ajutorul Sufletului mahnit. EL a promis ca trestia franta nu o taie. El a promis ca ochii Lui sunt peste cei neprihaniti. El a promis ca ingerii Lui tabarasc in jurul celor fara prihana. Cand striga un nenorocit Domnul il aude.

Striga catre El si EL e Cel ce toarna… Iata ca in mijlocul incercarii sufletul tau poate fi plin de bucurie… pentru ca stiu ca El poate totul, si nimic nu poate sta impotriva planurilor Sale, si ce face El este cu adevarat  desavarsit. Si va fi desavarsit si in tine. In Perle si margaritare pentru Cer va fi transformata suferinta ta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Adunate din suflet..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena