joi, 3 octombrie 2013

E Toamna, o altfel de toamna.E toamnă. E rece afară, dar Acasă e primavară. Iată că sufletul îmi înfloreşte în prezenţa Ta şi sunt coplesită de Un nou Început. Cât de cald este în braţele Tale şi frumuseţea Ta mă copleşeşte. E o pace de nedescris şi o bucurie de necuprins. Izvorul Tău, o, Doamne, e nesecătuit şi bogat în îndurări pentru Copii Tăi… Vreau să mă satur din Tine, vreau să curgă râuri de Apă vie, şi să stau mereu în prezenta Duhului Tău Sfânt, să`mi fie udat sufletul mereu –plină de Slava Ta. 
O, Tată, îmi doresc ca paharul meu să fie plin de dă peste el, şi pacea, bucuria, slava, căldura Ta să mă însoţească mereu. Dacă frunzele cad spre nicăieri, eu ştiu că Am o ŢINTĂ şi o Casă- Cerul Tău!  Însetez mai mult după Tine, şi cu cât beau mai mult, cu atât mai mult mi`e sete. 
 „Cuvântul Tău, Doamne, este o candelă pentru picioarele mele”, şi vreau să creşti mai mult în mine. Îmi cântă sufletul de drag de Tine.  Primesc belşugul din Tine. E toamnă. Plouă în geamul meu şi plouă din Tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Adunate din suflet..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena